Главная Новини

26 лютого 2020. Поздоровляємо Ковальчук Ірину Петрівну з отриманням диплому за курсом «Фінансове моделювання»

Поздоровляємо оцінювача компанії «ВІТАЛ-ПРОФІ» Ковальчук Ірину Петрівну з вдалим закінчення м курсу «Фінансове моделювання» і отримання Диплому. Курс проводився на базі електронної платформи LABA.            

06-07 лютого 2020 року представники Компанії «ВІТАЛ-ПРОФІ» прийняли участь у семінарі ”Оцінка активів для складання фінансової звітності згідно з МСФЗ. Співпраця оцінювача, аудитора та бухгалтера”

06-07 лютого 2020 року представники Компанії «ВІТАЛ-ПРОФІ» прийняли участь у семінарі ”Оцінка активів для складання фінансової звітності згідно з МСФЗ. Співпраця оцінювача, аудитора та бухгалтера”, що проводився на базі Школи

23-24 травня 2019 року Компанія «ВІТАЛ-ПРОФІ» прийняла участь у XХV Міжнародній науково-практичній конференції «Сталий розвиток та оцінка майна»

23-24 травня 2019 року Компанія «ВІТАЛ-ПРОФІ» прийняла участь у XХV Міжнародній науково-практичній конференції «Сталий розвиток та оцінка майна», що проходила у м. Львів, просп. В’ячеслава Чорновола, 7, готель «Львів». Доповідали:

УЗГОДЖЕННЯ ДАНИХ ПРИ ВИЗНАЧЕННІ РИНКОВОЇ ВАРТОСТІ ОБ’ЄКТА ОЦІНКИ

Відповідно до п.21 Національного стандарту №2 «Оцінка нерухомого майна», узгодження результатів оцінки, отриманих із застосуванням витратного, дохідного та порівняльного підходів,  здійснюється з урахуванням мети і принципів оцінки, що є визначальними 

25-26 октября 2018 года Компания «ВИТАЛ-ПРОФИ» приняла участие в профессиональном тренинге «АКТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ ОПРЕДЕЛЕНИЯ СТОИМОСТИ БИЗНЕСА, В ТОМ ЧИСЛЕ ДЛЯ ПРОЦЕДУР SQUEEZE-OUT И SELL-OUT»

Для исполнение норм Закона Украины относительно упрощения ведения бизнеса и привлечения инвестиций эмитентами ценных бумаг от 16.11.2017 года № 2210-VIII и Закона № 1983-VIII по повышению стандартов корпоративного управления в